Onderhoud

Pro-Airco-merkicoon

Onderhoud aan uw installatie

Het jaarlijks onderhoud van uw airconditioning, warmtepomp en ventilatie installatie is van essentieel belang. Uw apparatuur blijft in goede conditie en u geniet van een schoon binnenklimaat. Door het uitvoeren van onderhoud verlengt u de levensduur van uw installatie, behoudt u de capaciteit en heeft u geen onnodig hoog energieverbruik. Daar vervuilde filters er voor zorgen dat de fanmotoren harder moeten werken om de lucht door de filters heen te krijgen.

 

Door het afsluiten van een ONDERHOUDSABONNEMENT nemen wij u de zorg voor uw installatie uit handen en heeft u altijd voorrang bij eventuele storingen. Bij eenen airconditioning met meer dan 3 Kg koudemiddel inhoud is onderhoud zelfs wettelijk verplicht.

 

Pro-Airco is conform de Europese wetgeving, F-Gassen gecertificeerd. Wat betekent dat wij milieubewust en verantwoord omgaan met koudemiddel en de handelingen die er voor benodigd zijn. Ook al het gereedschap wordt jaarlijks gekeurd en voldoet aan alle normen. Alle monteurs van Pro-Airco zijn voorzien van een Europese F-Gassen diploma en worden jaarlijks bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onderhoud van Pro-Airco bent u verzekerd van
een goede service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

× Chatten