Airconditioning

Een airconditioning houd de temperatuur constant op peil en zorgt voor een gezonde en aangename leefomgeving. Naast koeling bied een airco ook de mogelijkheid om een ruimte te verwarmen.

Tijdens warme zomerdagen haalt een airconditioning ook vocht uit de lucht waardoor er een aangenaam binnenklimaat ontstaat .

Dankzij de filters in een airco worden stoffen zoals stof, pollen, en bacteriën uit de lucht gehaald zodat u steeds gezonde lucht inademt. Door het installeren van een airconditioning met warmte terugwinning kunt u ook aanzienlijk besparen op uw verwarmingskosten.

AIRCO in uw SLAAPKAMER

Een airco in uw slaapkamer zorgt voor een comfortabele nachtrust tijdens warme nachten. Bovendien regelt de airco in uw slaapkamer de luchtvochtigheid en kwaliteit van de lucht, zo heeft u altijd een prettig binnenklimaat waardoor u heerlijk slaapt en uitgerust en fit weer wakker wordt.

AIRCO in uw BEDRIJF

Een gezonde en aangename leefomgeving is niet alleen van belang in een woonomgeving maar ook op de werkvloer is een fijne temperatuur zeer te waarderen. Wist u dat er betere prestaties geleverd worden bij een comfortabele temperatuur en vochtigheidsgraad?

Door te investeren in airconditioning zorgt u niet alleen voor een aangename temperatuur maar zorgt er ook voor dat uw medewerkers prettig kunnen werken.

Moderne winkels zijn tegenwoordig standaard uitgerust met airco. Klanten kunnen op hun gemak rondkijken en wat te denken van kleding passen in een heerlijk koele paskamer.

Met een warmtepomp systeem kunnen we koeling en verwarming samenvoegen in een systeem waardoor u geen radiator meer nodig heeft. In combinatie met een luchtgordijn boven uw entree heeft u gegarandeerd een comfortabel klimaat

Een aangenaam klimaat in de sport school zorgt er voor dat uw klanten in de winter maar ook in de zomer blijven komen. Airconditioning en ventilatie zorgen ervoor dat uw klanten tot het uiterste kunnen gaan zonder oververhit te raken.

En wat denkt u van dineren in een goed geconditioneerd restaurant, uw klanten zullen langer blijven zitten en graag nog een keer terug komen

Er zijn ook airconditioning systemen die in aanmerking komen voor subsidieregeling

EIA ( Energie Investering Aftrek ) Wij informeren u graag of uw bedrijf hiervoor in aanmerking komt.